Bekijk de presentaties die werden gegeven terug via deze pagina.

Rimme van der Ree | Samsung Klimaatbeheersing

Rimme van der Ree is Algemeen Directeur van Ambrava, exclusief importeur van Samsung Klimaatbeheersing in de Benelux. In zijn presentatie legt Rimme uit wat de belangrijkste voordelen zijn van warmtepompen en hoe de toekomst van warmtepompen eruit gaat zien. Bekijk hier de presentatie van Rimme van der Ree.

John Lelieveld | Icefish

John Lelieveld is verantwoordelijk voor sales en engineering bij Icefish, producent en importeur van Indirecte koelunits en warmtepompen. In zijn presentatie werpt John zijn blik op Ecodesign 2018, energieprestaties en koudemiddelen. Bekijk hier de presentatie van John Lelieveld.

Max Neus | Delta

Max Neus is eigenaar van Delta Technics Engineering. In zijn presentatie staat Max stil bij de wereld van vandaag en morgen en de rol van meten, regelen en monitoren, en hoe dit vervolgens te beheren. Bekijk hier de presentatie van Max Neus.

John Fischer | Climalife

John Fischer is hoofd verkoop van Climalife. In zijn presentatie legt John uit hoe hij kijkt op water als de verbindende factor. Hij gaat daarbij in op de soorten, toepassingen, beperkingen en op de mogelijkheden voor nu en de toekomst. Bekijk hier de presentatie van John Fischer.

Ruud van Dissel | Bitzer

Ruud van Dissel is Managing Director bij Bitzer. In zijn presentatie geeft Ruud uitleg over koudemiddelen, regelgeving, ecodesign en systeem efficiency. Ook kijkt hij vooruit naar wat ons te wachten staat in zijn vakgebied. Bekijk hier de presentatie van Ruud van Dissel.

Cabaretduo Reijn en Goed

Cabaretduo Reijn en Goed won in 2000 het Leids Cabaret Festival met het theaterprogramma ‘Glad IJs’. Sindsdien tourt het duo door Nederland om elke schouwburg onveilig te maken en inmiddels hebben ze vier cabaretshows op hun naam staan. Meer over Reijn en Goed? Kijk dan op www.reijnengoed.nl
Een event voor installateurs, adviseurs en andere professionals uit de sector. Een initiatief van Samsung Klimaatbeheersing, Icefish, Bitzer, Climalife en Delta Technics Engineering.

Contact

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2016 Together | To Get There